Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Merrell Air Cushion®

Патентованата междинна подметка Merrell Air Cushion ® абсорбира ударите и повишава стабилността. Използва се изключително само в обувките Merrell®.Air Cushion® се компресира при удар с петата, а абсорбирането на енергия, равностойна на четири пъти теглото на тялото, е ненадминато по отношение на комфорта и опората. Освен това  Air Cushion ® образува характерна чашка за петата, която поддържа петата центрирана в обувката и помага за стабилизирането на стъпалото. Тя предлага комфорта и омекотяването на обувката за бягане, както и стабилността и контрола, необходими при туристически дейности.

 

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.