Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Merino Impress

Не ходи с тълпата. Стреми се към съвършенство по свой собствен начин! Облечете се  Merino Impress и се наслаждавайте на всяко събитие максимално и без компромиси. Покажете вътрешната си сила навън Докато 100% вълна от най -високо качество ще ви затопли по тялото, вътре ще се насладите на усещане за собствената си уникалност благодарение на уникалния дизайн.

Кой казва, че външността няма значение? И че никой не изглежда добре при спортуването? Ние разработихме Merino Impress in Sensor точно за тези умници. Ако за хората казват, че имат златни ръце , то тези, които произвеждат тази линия функционални облекла, трябва да са поне петдесет и четири каратови.

Всичко, което хората очакват от Sensor и неговото мериносово термобельо, важи и за Impress. Можете да разчитате на превъзходните свойства на 100% новозеландска вълна. Може би това е изпята песен, но от друга страна, защо да не оставим такъв хит да се върне в ефир. Особено, когато успяхме да го украсим малко повече.

Основният рефрен е същият и непроменим. Уникалната способност на мериносова вълна е  да ви затопли дори при много ниски температури. Тя се справя толкова добре с потта, че дори сме чували за фирми за прахосмукачки, които обмислят слоган "Изсмуква като мерино вълна от Сензор". Само че много пъти техните бучащи машини смърдят. Докато Merino Impress предпазва от миризми естествени антибактериални свойства.

И сега обещаната крайна точка. Напечатена шарка. Разбира се, много спортисти биха предпочели неутрално черно. Но може би, като нас, може би се чудите дали е малко скучно. Затова се опитахме да го съживим. Такъв парад би бил безполезен, ако се отмие след няколко въртележки в пералнята. За щастие успяхме да прескочим тази трудност Нанасяме слой полиуретан върху всяка част от облеклото Меринос Impress и Ура!-  моделът се запазва. И ще се чувствате още по -приятно в нежната вълна.

 

Перфектно функционален материал в уникален дизайн съчетава практичност и красота. Придобива изключителни свойства 100% Merino благодарение на уникален производствен процес. Полиуретановият слой, нанесен върху фино плетената вълна, предотвратява неприятното боцкане при изпотяване , а наречатената шапка  предпазва  от изпиране. Перфектният избор за всякакъв вид дейност!

 

 

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии

Happy Merino

Материали и технологии