Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Катарами Nifco

Основната суровина за производството на катарами Nifco е Полиоксиметиленът (POM). Известен е също като полиацетал или ацетал. Това е термопластичен полимер, използван за производството на прецизни части. Характеризира се с висока твърдост, висока износоустойчивост, топлоустойчивост, еластичност, без вкус и мирис, има много нисък коефициент на триене. Той е стабилен по отношение на размерите дори при влажни условия и може лесно да се обработва.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.