Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

GSI Outdoors Infinity

Материалът Infinity , използван от GSI Outdoors за производството на пластмасови съдове за хранене, представлява голям скок напред в чистата и „зелена“ технология на пластмасата. Това е свръхлека, рециклируема алтернатива на поликарбоната, която не съдържа BPA. Благодарение на изключителната бистрота, Infinity предлага същото качество като поликарбоната с 25% по-ниско тегло. Infinity не абсорбира миризми на храни като другите пластмаси и не освобождава омекотители или други химикали в храните или напитките. Перфектно се измива и запазва дълголетието си.

Основното предимство на материалa lnfiniti:

  • напълно рециклируеми
  • химически инертни
  • висока точка на топене
  • висока прозрачност
  • Свръх леки
  • Добра устойчивост на удар
  • Добре миещи се
  • BPA free

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.