Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Фотохроматично стъкло

Фотохромните лещи са самозатъмняващи се, което им позволява да се адаптират към околните климатични условия в рамките на предварително определен диапазон на интензивност на слънчевото греене. Технологията NTS (нечувствителна към температура) активира цвета на стъклата според интензитета на UV лъчението, а не според температурата на околната среда. Julbo разделя само-оцветяващите се поляризирани лещи на пет различни типа, в зависимост от вида и предназначението на дейността. 

Фотохромните лещи са по -трайни, по -леки от поликарбонатните лещи и също са фотохромни до безкрайност. . Поляризираните лещите са дори устойчиви на химикали като бензин или ацетон. Тези свойства поляризираните лещите дължат на технологията NXT.

       

Zebra2- 4

Подходящи за бърза смяна светлина-сянка. Идеален избор, особено за туризъм, ски, бягане по пътеки, катерене.

Zebra Light 1- 3

От зори до здрач. Те се адаптират през целия ден. Идеалени за бягане, колоездене, пътеки.

Zebra Light Red

Ясно виждане и контраст през целия ден. Перфектна видимост на терена. Подходящи за бягане по пътеки, велосипед.

Cameleon 2- 4

Ясно виждане на терена, с поляризиращ слой срещу отражения. Много тъмни подходящи за високите планини и морето.

Octopus 2- 4

Те позволяват ясен изглед на хоризонта над всяко водно ниво. Поляризиращият филтър и водоотблъскването позволяват на капчиците бързо да се плъзгат.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.