Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Coleman FastPitch Air

Технологията FastPitch Air, разработена от американския производител Coleman, ви позволява да надуете палатката си за няколко минути с помощта на помпа.

FastPitch Air е уникална технология, разработена от американския производител на външно оборудване Coleman. Палатката с тази технология може бързо да се издигне или разруши И това всичко може да го направи само един човек. Палатките с технология FastPitch Air включват клапан за високо налягане за лесно надуване и изпускане на въздуха. Освен това надуваемите цилиндри са изработени от здрав и издръжлив TPU материал и са защитени с полиетиленово покритие. Не на последно място, надуваемите цилиндри могат да бъдат заменени в случай на повреда.

Технологичният процес на надуване изобщо не е сложен и съдържа три прости стъпки. Първоначално натиснете пружинния бутон в средата на клапана и го освободете, бутонът трябва да е слабо издърпан по време на фазата на надуване. Второ, напомпайте цилиндъра с помощта на включената в комплекта помпа и манометър до желаното ниво от 7PSI. И трето, завинтвате клапана.

Технологичната процедура при изпускане е също така лесна, както при надуване и се състои само от две стъпки. Първо развийте капачката на клапана. И второ, натискате вентила с пружината, за да отворите клапана, докато щифтът трябва да бъде напълно натиснат, за да се изпусне напълно.

NosiLife Craghoppers

Материали и технологии

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии