Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Coleman FastPitch Air

Технологията FastPitch Air, разработена от американския производител Coleman, ви позволява да надуете палатката си за няколко минути с помощта на помпа.

FastPitch Air е уникална технология, разработена от американския производител на външно оборудване Coleman. Палатката с тази технология може бързо да се издигне или разруши И това всичко може да го направи само един човек. Палатките с технология FastPitch Air включват клапан за високо налягане за лесно надуване и изпускане на въздуха. Освен това надуваемите цилиндри са изработени от здрав и издръжлив TPU материал и са защитени с полиетиленово покритие. Не на последно място, надуваемите цилиндри могат да бъдат заменени в случай на повреда.

Технологичният процес на надуване изобщо не е сложен и съдържа три прости стъпки. Първоначално натиснете пружинния бутон в средата на клапана и го освободете, бутонът трябва да е слабо издърпан по време на фазата на надуване. Второ, напомпайте цилиндъра с помощта на включената в комплекта помпа и манометър до желаното ниво от 7PSI. И трето, завинтвате клапана.

Технологичната процедура при изпускане е също така лесна, както при надуване и се състои само от две стъпки. Първо развийте капачката на клапана. И второ, натискате вентила с пружината, за да отворите клапана, докато щифтът трябва да бъде напълно натиснат, за да се изпусне напълно.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Dryboo

Материали и технологии