Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Exel DRY® Light 100

Външен материал, специално разработен за производство на дрехи и спални чували с пух и синтетичен пълнеж. Мощната мембрана предотвратява проникването на външна влага в изолационния материал и в същото време премахва телесната влага от продукта. Повърхностната обработка с рипстоп( ripstop) увеличава устойчивостта срещу разкъсване. Благодарение на абсолютната си устойчивост на вятър, топлината не изтича, а спалните чували и дрехите, изработени от Exel Dry® Light 100, са с до 5°C по-топли от същите продукти, изработени от конвенционални материали.

  • Маса: 49 g/m2
  • Устойчивост на вятър: 100%
  • Капацитет на дишане (MVTR): 18.000 g/m2/24h
  • Водонепропускливост: 10.000 мм H2O
  • Водоотблъскване: DWR

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.