Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Durawrap

Durawrap е полиестерно фолио, което се използва за подобряване на ламинатни пръти. Durawrap е разпознаваем от пръв поглед. Това са сиви пръти с ясно видим ромбоидна фигура на повърхността. В сравнение с конвенционалния ламинат лентите durawrap са значително по-здрави и гъвкави. Техният експлоатационен живот също е много по -дълъг, но в същото време теглото на самите пръти не се увеличава по никакъв начин. Прътите се произвеждат с размери 8,5-12,7мм. Ако самата пръчка се счупи, тя не се разцепва по цялата си дължина, а само в точката на счупване. Поради това е възможно да продължите да използвате пръчката без риск да разкъсате палатката или да се нараните.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.