Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Durastretch

DURASTRETCHе много издръжлива функционална тъкан, патентована от специалист по облекло и оборудване за дейности на открито Salewа. Тя е изработена от найлон (полиамид) с висок дял на разтягане. Материалът е много лек, удобен и изключително устойчив на абразия, което го прави идеален избор за производство на дрехи за алпинизъм и туризъм. Предлага се в няколко версии с 2 и 4 начина на разтягане и с различна смес от полиамид и еластан.

DURASTRETCH ENGINEERED ECO DWR е допълнително допълнен с влакна  CORDURA® , за още по -голяма издръжливост, като същевременно се поддържа отлично съотношение здравина / тегло. Водоустойчивата обработка на материала е без PFC free- безвредна за здравето и околната среда.

Предимствата на материала DURASTRETCH:

  • Устойчив на износване- идеален за алпинизъм
  • 2-посочно и 4-посочно разтягане-свобода на движение
  • дишащ
  • лек
  • бързо отстраняване на потта
  • Висока UV защита
  • без вредни PFC
  • Bluesig сертифициране®- екологично чиста продукция

Durastrech

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.