Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

DriClime

Какво е това?

Технологията DriClime е двукомпонентна плетена мрежа, проектирана да отвежда механично влагата от кожата и да ви държи сухи, да ви е топло и удобно. 

Как работи?

Тази технология работи на базата на триизмерно отвеждане на влагата. От вътрешната тъкан, която докосва кожата, влагата се отвежда към външната повърхност, където се разпространява върху по -голяма площ, за да ускори процеса на изпаряване (изсушаване). Това се дължи на структурата на плетената тъкан от вътрешната страна, където големите структури се комбинират с малки влакна, което увеличава способността на повърхността да отвежда влагата. Това не обработка, която се измива или износва, но действа постоянно.

Какви са предимствата?

Технологията увеличава вътрешния комфорт на дрехата, като позволява на потребителя да се чувства комфортно в широк диапазон от температурни условия. Мрежата предотвратява кондензирането на влага върху кожата независимо от нивото на активност и благодарение на триизмерната си структура ефективно отвежда влагата и позволява бързото ѝ изпаряване върху външната повърхност. 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии