Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

DriClime

Какво е това?

Технологията DriClime е двукомпонентна плетена мрежа, проектирана да отвежда механично влагата от кожата и да ви държи сухи, да ви е топло и удобно. 

Как работи?

Тази технология работи на базата на триизмерно отвеждане на влагата. От вътрешната тъкан, която докосва кожата, влагата се отвежда към външната повърхност, където се разпространява върху по -голяма площ, за да ускори процеса на изпаряване (изсушаване). Това се дължи на структурата на плетената тъкан от вътрешната страна, където големите структури се комбинират с малки влакна, което увеличава способността на повърхността да отвежда влагата. Това не обработка, която се измива или износва, но действа постоянно.

Какви са предимствата?

Технологията увеличава вътрешния комфорт на дрехата, като позволява на потребителя да се чувства комфортно в широк диапазон от температурни условия. Мрежата предотвратява кондензирането на влага върху кожата независимо от нивото на активност и благодарение на триизмерната си структура ефективно отвежда влагата и позволява бързото ѝ изпаряване върху външната повърхност. 

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии

Happy Merino

Материали и технологии