Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

DriClime

Какво е това?

Технологията DriClime е двукомпонентна плетена мрежа, проектирана да отвежда механично влагата от кожата и да ви държи сухи, да ви е топло и удобно. 

Как работи?

Тази технология работи на базата на триизмерно отвеждане на влагата. От вътрешната тъкан, която докосва кожата, влагата се отвежда към външната повърхност, където се разпространява върху по -голяма площ, за да ускори процеса на изпаряване (изсушаване). Това се дължи на структурата на плетената тъкан от вътрешната страна, където големите структури се комбинират с малки влакна, което увеличава способността на повърхността да отвежда влагата. Това не обработка, която се измива или износва, но действа постоянно.

Какви са предимствата?

Технологията увеличава вътрешния комфорт на дрехата, като позволява на потребителя да се чувства комфортно в широк диапазон от температурни условия. Мрежата предотвратява кондензирането на влага върху кожата независимо от нивото на активност и благодарение на триизмерната си структура ефективно отвежда влагата и позволява бързото ѝ изпаряване върху външната повърхност. 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.