Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Dermizax

Висококачествен материал от японската марка TORAY, който предлага достатъчно водоотблъскване, устойчивост на вятър и висока влагопропускливост с минимален конденз, благодарение на интелигентна непореста мембрана. Продуктите на Dermizax са изключително издръжливи, имат дълъг експлоатационен живот и са лесни за поддръжка и са подходящи за планински туризъм, ски алпинизъм, или други дейности на открито.
Водоустойчивост до 20000 мм
Паропропускливост до 10000g / м2 / 24ч

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Merino Impress

Материали и технологии

Не ходи с тълпата. Стреми се към съвършенство по свой собствен начин! Облечете се  Merino Impress и се наслаждавайте на всяко събитие максимално и без компромиси. Покажете вътрешната си сила навън Докато 100% вълна от най -високо качество ще ви затопли по тялото, вътре ще се насладите на усещане за собствената си уникалност благодарение на уникалния дизайн.