Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Corespun

Corespun е иновативна прежда от мериносова вълна със здрава найлонова сърцевина. Мериносовата вълна перфектно обгръща найлоновата сърцевина и благодарение на това тялото влиза в контакт само с приятната мериносова част на преждата.

Тази прежда притежава всички качества на мериносова вълна, като например способността да отвежда потта от тялото, добрата терморегулация или устойчивостта на миризми, но освен това, благодарение на по-здравата си сърцевина, тя има по-дълъг живот и устойчивост на износване и разкъсване, което досега беше единствената слабост на мерино преждите. Използва се само необходимото количество найлон и благодарение на това Corespun не се различава от 100% мериносовата вълна, освен че е с 40% по -здрава.

corespun-960.jpg

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.