Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Coolmax® материали и технологии

Coolmax (Fresh)

е сертифицирана плетка, произведена от фирмата Advansa. Това е полиестерно влакно. Отлично отвежда влагата, има антибактериална обработка, отлична стабилност на формата и еластичност. Освен това влакната Coolmax са обогатени със сребърни йони, които разрушават клетъчната стена на микроорганизмите и предотвратяват образуването на миризми.

 

Coolmax Air

Той също е изработен от влакна Coolmax, но в по-тънък слой от Coolmax Fresh. Подходящ е за високи температури или интензивна спортна дейност.

 

Бельото Coolmax се отличава и с удобни плоски шевове.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Избираме за вас

Дамска колоездачна фланелка

43,99 лв.

Сравни

Дамска тениска

50,20 лв. (34.28 %) 32,99 лв.

Сравни

Мъжки панталони

191,00 лв. (16.76 %) 158,99 лв.

Сравни

Мъжки боксерки

106,97 лв. (53.27 %) 49,99 лв.

Сравни

Мъжка ветровка

108,00 лв. (40.75 %) 63,99 лв.

Сравни

Мъжка колоездачна фланелка

26,53 лв.

Сравни