Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Coleman Reax

Coleman Reax е технология, която ще позволи на вашата челна лампа , да се използва енергията на батерията възможно най-ефективно в зависимост от дейностите, които извършвате в момента.

Продуктите с иновативна технология Reax от американския производител на туристическо оборудване Coleman са оборудвани с технология, която автоматично регулира интензивността на светлината.

Ако говорим за близко осветление фенера се фокусира върху осветяване на обект в непосредствена близост, като същевременно автоматично разширява светлинния конус до максимум и намалява светлинния поток до приглушено сияние, за да предотврати заслепяването. От друга страна, при осветяване на разстояние, светлинният поток се увеличава до своя максимум и в същото време се получава стесняване светлинният конус на едно място. За да активирате технологията Reax, натиснете за кратко бутона ON / OFF за 4 секунди , деактивирайте я по същия начин.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.