Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Coleman KineSix

Технологията Coleman KineSix ви позволява да използвате вашата челна лампа само с движение на ръка.

В случая KineSix става въпрос за революционна технология от работилницата на американския производител на оборудване за къмпинг Coleman. KineSix ви позволява да управлявате челната лампа с обикновен замах на ръката, като по този начин елиминирате продължителното и трудно ръчно превключване на отделните светлинни режими. За да превключвате между отделните светлинни режими, просто махнете с ръка на приблизително 7 см от сензора, който е разположен върху корпуса на фенера. Благодарение на това, ви са свободни ръцете за бягане, колоездене, катерене или ски алпинизъм, както и за сглобяване на палатка, четене по картата, или носите храна за вечеря. 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.