Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Coleman Hinged Door

Hinged Door улеснява влизането в палатката с помощта на вход с пантички. Лесното му  отваряне и затваряне предизвиква усещането за истински дом

Уникалната патентована технология на входа с пантички прави палатката много по-удобна за ползване и създава усещането за истински втори дом. През нощта няма да бъдете обезпокоявани от звуците на закопчаване или разкопчаване, намирането на правилния вход ще остане в миналото и можете да забравите за пълзенето в спалнята си. Децата ви ще оценят и входа с  пантички заради лесното му  отваряне. Това е просто идеално допълнение към семейните палатки.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии