Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Coleman BatteryLock

Технологията BatteryLock на американския производител Coleman се използва за внимателно третиране на батерията, дори когато лампата челник е изключена.

Технологията BatteryLock на американския производител за къмпинг оборудване Coleman Ви гарантира, че вече няма да се притеснявате, че фенерчето Ви няма да работи, когато имате най-голяма нужда от него. Ако във вашия фенер имате стандартна батерия тогава се получава че захранването се губи с течение на времето, дори когато фенерчето е изключено . Въпреки това, благодарение на патентованата технология Coleman BatteryLock , просто изключвате батерията, като завъртите корпуса на лампата и по този начин ще предотвратите загубата на енергия. 

За да активирате технологията, просто завъртете корпуса на лампата, докато не се появи червена лента. След неговото изображение батерията е напълно изключена и лампата челник е готова за съхранение. За да свържете отново батерията, просто завъртете корпуса на фенерчето по часовниковата стрелка, така че червената лента да изчезне. След това батериите отново са активни.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Dryboo

Материали и технологии