Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Coleman BatteryLock

Технологията BatteryLock на американския производител Coleman се използва за внимателно третиране на батерията, дори когато лампата челник е изключена.

Технологията BatteryLock на американския производител за къмпинг оборудване Coleman Ви гарантира, че вече няма да се притеснявате, че фенерчето Ви няма да работи, когато имате най-голяма нужда от него. Ако във вашия фенер имате стандартна батерия тогава се получава че захранването се губи с течение на времето, дори когато фенерчето е изключено . Въпреки това, благодарение на патентованата технология Coleman BatteryLock , просто изключвате батерията, като завъртите корпуса на лампата и по този начин ще предотвратите загубата на енергия. 

За да активирате технологията, просто завъртете корпуса на лампата, докато не се появи червена лента. След неговото изображение батерията е напълно изключена и лампата челник е готова за съхранение. За да свържете отново батерията, просто завъртете корпуса на фенерчето по часовниковата стрелка, така че червената лента да изчезне. След това батериите отново са активни.

Warmthal

Материали и технологии

Down

Материали и технологии

Happy Merino

Материали и технологии