Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Cleansport NXT

Cleansport NXT е иновативна технология, която предпазва обувките и оборудването от неприятни миризми.

Той използва усъвършенствана система от полезни бактерии, които са импрегнирани върху всеки квадратен сантиметър плат. При контакт с органичен материал (пот) те се активират и започват да произвеждат ензими. Те унищожават вредните бактерии, които причиняват миризмата, преди да започнат да действат. Това поддържа вашето оборудване свежо и без мирис. Бактериите остават свързани с повърхността през цялото съществуване на продукта.

Тази иновативна технология е напълно естествена и благодарение на липсата на химия не е вредна за здравето и не натоварва околната среда.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.