Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Bulltech

Bulltech е здрав полиестерен плат с характерна мрежеста структура.         

Най -голямото предимство на този специално модифициран материал се крие в високата устойчивост против скъсване благодарение на подсилени нишки във формата на решетки (най -често квадратни, диамантени или шестоъгълни) в основата на тъканите. Мрежата предотвратява разпространението на всякакви разкъсвания и по този начин минимизира материалните щети. Част от тази тъкан е с полиуретаново покритие, гарантиращо водоустойчивостта и устойчивостта на износване на материала 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.