Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Coleman Blackout Bedrooms

Специалната обработка на материала на палатката спомага за задържане на слънчевата енергия върху повърхността на палатката и за поддържане на комфортна температура в нея.

 

 

 

Благодарение на тази технология палатката гарантира по -ниска температура в спалните, така че тук ще се чувствате комфортно дори и в горещите летни дни. Спалните са изработени от специален плат, изработен от дишащ полиестер и полиуретан, той предотвратява проникването на външна светлина и в същото време абсорбира топлината. Дори няма да имате нищо против ранната сутрешна светлина през лятото, така че вие и децата ви, можете да се насладите на повече сън. Вечер затъмнените спални осигуряват по-интимно уединение. По -дългият сън прави щастливи къмпингуващите. Преглед на палатки с технология Blackout Bedrooms

 

 

 

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии