Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

Bi-Strech Triguard

Bi-Strech Triguard е еластичен, силно дишащ, ветроустойчив и водоотблъскващ материал, в същото време е лек и мек и осигурява приятно усещане при носене.

Това е ново поколение технически туристически дрехи за всякакви атмосферни условия, характеризиращи се с повишен капацитет на дишане, устойчивост на износване и еластичност. Устойчивостта на вятър е 75%, останалите 25% могат да циркулират в материала, което насърчава отвеждането на влагата. Материалите са постоянно импрегнирани, като по този начин осигуряват отлична защита срещу дъжд и вятър. В допълнение, те са изработени от 5% спандекс (еластан), който осигурява механична еластичност, оптимална за свободата на движение.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии