Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Bi-Strech Triguard

Bi-Strech Triguard е еластичен, силно дишащ, ветроустойчив и водоотблъскващ материал, в същото време е лек и мек и осигурява приятно усещане при носене.

Това е ново поколение технически туристически дрехи за всякакви атмосферни условия, характеризиращи се с повишен капацитет на дишане, устойчивост на износване и еластичност. Устойчивостта на вятър е 75%, останалите 25% могат да циркулират в материала, което насърчава отвеждането на влагата. Материалите са постоянно импрегнирани, като по този начин осигуряват отлична защита срещу дъжд и вятър. В допълнение, те са изработени от 5% спандекс (еластан), който осигурява механична еластичност, оптимална за свободата на движение.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.