Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Топлоизолационен материал, чиито параметри го нареждат сред най-мощните материали за екстремна употреба на сегашния пазар за дейности на открито.

При поредица от сравнителни измервания в акредитирана изпитвателна лаборатория BHB Micro показа най-високи стойности на термично съпротивление сред всички измерени маркови изолационни материали. BHB Micro се използва от редица известни международни марки в техните продукти.

Топлоизолацията BHB Micro се основава на:

  1. Силицирани свръх фини микро фибри, чиято повърхност  свързва голям брой молекули въздух поради микроскопичния им размер.
  2. Отличен луфт, постигнат чрез комбиниране на микрофибри със структурата на по-дебели кухи влакна

Тези два аспекта подготвят оптималните физически условия за постигане на отлични топлоизолационни параметри.

BHB Micro е много лек, мек, дишащ и силно компресируем. Той е лесен за поддръжка, може да се пере и изсъхва много бързо. Силицизираните влакна отблъскват водата и благодарение на плътността си образуват бариера, която частично предпазва потребителя от влага и го запазва сух и топъл дори при екстремни условия. BHB Micro е много успешен заместител на пуха, но за разлика от него е подходящ и за алергични хора.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии