Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Axiom

Система за гръб Lowe Alpine Axiom

Система за гръб, която може да се регулира директно с раницата на гърба. Axiom е най -лесно регулируемата система за гръб в цялата история на Lowe Alpine и разширява границите на удобството за потребителя.

Поддръжка, стабилност и комфорт
Профилиран гръб, подсилен с лека метална рамка, за да се осигури качествено разпределение на товара, като същевременно се поддържа степен на гъвкавост. Качествено подплатена опора на тазбедрената част. Заден панел с канали за отстраняване на топъл въздух от гърба. Подплатата на гърба е проектирана така, че раницата да е стабилна и в същото време много удобна за носене.

Система за гръб Axiom има 2 версии. 
Axiom + е проектиран и адаптиран да носи по-тежки товари. Той има по-здрава подложка на тазобедрения колан и тазбедрена опора има по-силен профил и по-твърда подплата. Axiom + е предназначен за удобно пренасяне на товари до 32 кг.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.