Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

AscentShell

Трислойна тъкан, използвана от американския производител на облекло за дейности на открито Outdoor Research AscentShell  е едновременно водоустойчива и дишаща.

AscentShell.jpg

Разработени в лаборатории, тествани на терен и усъвършенствани чрез опита на много хора. AscentShell се превърна в надежден материал за алпинистите, скиорите и туристите. Регулирането на телесната температура и отвеждането на потта е от ключово значение по време на спортни занимания.

AscentShell се създава чрез процес, при който заредени полимери се прикрепят към заземена повърхност. Тъй като тези полимери се събират в дишаща мембрана, можете да видите под микроскоп, че тъканта, която те създават, дава на материала AscentShell уникалната способност да пренася влагата, за да ви държи по-сух и да поддържа температурата на тялото ви, така че да не прегрява. Той също така разширява зоната на комфорт по време на аеробни усилия.

 

 

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Избираме за вас

Мъжки боксерки

106,97 лв. (53.27 %) 49,99 лв.

Сравни

Мъжка тениска

80,56 лв. (28.02 %) 57,99 лв.

Сравни

Мъжки функционални боксерки

(7.43 %) 65,99 лв.

Сравни

Функционална мъжка тениска

80,00 лв. (20.01 %) 63,99 лв.

Сравни

Мъжки боксерки

85,00 лв. (24.72 %) 63,99 лв.

Сравни

Функционална мъжка тениска

(7.39 %) 44,99 лв.

Сравни

Мъжки боксерки

40,47 лв. (18.48 %) 32,99 лв.

Сравни

Функционална мъжка тениска

43,99 лв.

Сравни