Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

🐺 WARG - Получете допълнителна отстъпка от 10% за марката Warg с код: WARG10 Преглед

AscentShell

Трислойна тъкан, използвана от американския производител на облекло за дейности на открито Outdoor Research AscentShell  е едновременно водоустойчива и дишаща.

AscentShell.jpg

Разработени в лаборатории, тествани на терен и усъвършенствани чрез опита на много хора. AscentShell се превърна в надежден материал за алпинистите, скиорите и туристите. Регулирането на телесната температура и отвеждането на потта е от ключово значение по време на спортни занимания.

AscentShell се създава чрез процес, при който заредени полимери се прикрепят към заземена повърхност. Тъй като тези полимери се събират в дишаща мембрана, можете да видите под микроскоп, че тъканта, която те създават, дава на материала AscentShell уникалната способност да пренася влагата, за да ви държи по-сух и да поддържа температурата на тялото ви, така че да не прегрява. Той също така разширява зоната на комфорт по време на аеробни усилия.

 

 

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии

Избираме за вас

121,92 лв. (16.35 %) 101,99 лв.

62,32 лв. (16.58 %) 51,99 лв.

128,00 лв. (16.41 %) 106,99 лв.

44,00 лв. (15.91 %) 37,00 лв.

87,00 лв. (15 %) 73,95 лв.