Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Aircontact

Deuter Aircontact system

  1. Оформеният изрез осигурява свободно движение на главата. При моделите Aircontact 50 + 10SL и по -високо.
  2. Анатомично оформени презрамки с 3D дишаща мрежа AirMesh.
  3. Анатомично оформената X-frame предлага баланс между твърдост при усукване и гъвкавост, за да осигури удобно носене на по-тежки товари.
  4. Благодарение на регулирането на височината на гърба Variquick, можете лесно и бързо да регулирате височината според вашите предпочитания.
  5. Дишаща подплата със специална куха вентилационна камера осигурява максимална циркулация на въздуха през дишащатo подплатен Aircontact. Циркулацията се осигурява чрез "ефект на помпата", при който изпомпвате въздух с всяко движение. Това увеличава комфорта и намалява изпотяването с до 15%
  6. Анатомично оформеният тазобедрен колан се състои от няколко слоя. От вътрешната страна има слой от мека пяна с подплата 3D Airmesh за повишен комфорт. Тазбедреният колан осигурява отлично прехвърляне на натоварването, повишава стабилността и по този начин ви предлага свобода на движение.
  7. Системата Variflex следи всяко движение и ви помага да осигури стабилност дори при труден терен. Особено ще оцените Variflex с по -голямо натоварване.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии