Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ABS

Това не е просто добре известно съкращение за серво управлението.

Акрилонитрил бутадиен стирол ( ABS) е аморфен термопластичен индустриален съполимер, който е устойчив на механични повреди . Твърд здрав, с ниска абсорбция, в зависимост от вида устойчив на ниски и високи температури , безвреден за здравето .

Устойчив е на киселини, хидроксиди, въглеводороди, масла, мазнини. Може да се обработва при температура до 280 °C. При по-високи температури той започва да се разлага. Термоустойчивостта на продуктите е до 105°C.

Най -важните са използването при производството на мебели, бутилки, куфари, използване в 3D печат и при обработката на ламиниран ПДЧ. Използва се и за направата на LEGO кубчета и Еърсофт Пистолети. ABS често се използва за производството на бебешки бутилки, където се откроява с високата си термоустойчивост и безопасността за здравето.

ABS не съдържа бисфенол А.

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Технологии на Tenson

Материали и технологии

От 80-те години на миналия век, когато произвежда първата мембрана MPC™ (Moisture Permeability Coating), Tenson е превърнала в своя мисия разработването на нови функционални технологии, които осигуряват надеждна защита срещу вода и вятър. Оттогава досега обаче компанията се е развила и използва редица сложни технологии за продукти, които осигуряват защита при всякакви метеорологични условия.

Dryboo

Материали и технологии