Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

A.D.D. TECHNOLOGIE

Технологията ADD е типична за Garmont , при която дизайнът и функционалността на конструкцията са подчинени на анатомията на човешкото стъпало. Затова обувките с тази технология са удобни и надеждно ви поддържат при ходене.

A.D.D. technologie

Глезенният маншет е по -нисък от външната страна. От вътрешната страна маншетът е по висок за цялостно по-голяма стабилност и комфорт при движение и скачане.

 A.D.D. technologie

Езикът съответства на асиметричната форма на горната част на стъпалото и глезена. Отвън е по-дебел, а на вътре постепенно изтънява. Тази анатомична форма поддържа езика на място, което води до по -добър контрол, стабилност и комфорт.

A.D.D. technologie

Той фиксира здраво петата на място и гарантира, че обувката приляга точно около костите на глезена, което води до по-добра стабилност и опора за крака.

A.D.D. technologie

... За удобно ходене ...

A.D.D. technologie

Той има по-балансирана форма и се адаптира добре към естествената позиция на палеца. Благодарение на този дизайн пръстите на краката ви могат да осигурят по-добър баланс при ходене и добро отскачане.

 

Мериносова вълна

Материали и технологии

Мериносовата вълна произхожда от порода овце, отглеждана в планинските райони на Испания през 18 век. 

Elica

Материали и технологии

Технологията Elica е уникална комбинация от четири слоя, образуващи долната част на обувката - копитото на обувката, стелката, междинната подметка и подметката. Elica осигурява по -равномерно разпределение на натоварването върху отделните части на стъпалото през цялата фаза на стъпалото. При стъпването технологията AKU Elica осигурява допълнително омекотяване в натоварените зони на стъпалото и осигурява по-добро сцепление, по-голяма стабилност и оптимално разпределение на натоварването.

Dermizax

Материали и технологии