Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Купувате продукт с етикет  OEKO-TEX STANDARD 100? Тогава можете да сте сигурни, че вашият продукт - от конеца до копчетата - е тестван за вредни вещества и следователно е безвреден за човешкото здраве. 
 

При тестването се вземат предвид както регулирани, така и нерегулирани вещества, които могат да бъдат вредни за човешкото здраве в дългосрочен план. Каталогът на критериите се актуализира поне веднъж годишно и се разширява, за да включи най-новите научни познания или законови изисквания. 

Асоциацията OEKO-TEX се състои от 17 независими изследователски и изпитателни института в Европа и Япония, които отговарят за разработването на методите за изпитване и определянето на граничните стойности, които са в основата на стандартите за сертифициране.

За избор на продукти с този сертификат. кликнете ТУК.

Източник: oeko-tex.com

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

Марки

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

Responsible Down Standard (RDS)

Марки

Искате ли да закупите продукти от пух и се интересувате от хуманното отношение към животните във ферми за гъски или патици? В такъв случай изберете продукти с етикет Responsible Down Standard.

Responsible Wool Standard (RWS)

Марки

Искате ли да закупите продукти от вълна и се интересувате от хуманното отношение към отглежданите овце? В такъв случай изберете продукти с етикет Responsible Down Standard.