Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Колекция палатки Outwell Superior Air Collection

Голямото пространство, ефективната вентилация и лесният достъп са ключови характеристики на богатата гама палатки Superior Air Collection на Outwell, която включва 7 универсални модела, подходящи за всякакъв размер групи - от двойки до големи семейства или семейства с приятели.Предварително оформените тръби на надеждната фиксирана система Power Air осигуряват пълна вертикална височина благодарение на конструкцията.

За допълнително удобство и неограничен достъп широките входни отвори ви карат да се чувствате като на веранда. Усещането за свобода на открито в помещението е безценно. Палатките са покрити с иновативния материал Outtex 6000 Pro, който освен стилен дизайн и перфектно качество, предлага и ненадмината защита от природните стихии. Комфортът по време на сън ще бъде гарантиран от просторните спални Ambassador Master Bedrooms, които са новооборудвани с магнитна система Quick and Quiet, която прави отварянето на вратата на спалнята лесно, бързо и, най-важното, безшумно, така че да не пречите на другите, когато излизате.

Друга новост за 2020 г. е системата Hooktrack, която благодарение на специална дискретна релса с кукички ви позволява да окачите лампа, LED лента или да скриете и подредите кабели. Само мрежа против комари може да служи като входна врата - без насекоми, само със свеж въздух.

Иновативността и вниманието към важните детайли са видими във всички направления. Отвор за опъване на удължител, затъмнени спални, панти с цип, джобен органайзер и система от 3 различни вида щифтове са само малък списък. Освен това във всички палатки от колекцията Superior Air е включена надуваема помпа. Тризоновите палатки имат под във всяка стая. В палатките Roseville вратата вече може да се премести от преддверието в предната част на палатката. Ще оцените тази опция особено при лошо време, когато при преместване тя ви осигурява повече вътрешно пространство.

Колекцията Outwell Superior Air има няколко нови функции за 2021 г. Те включват нов страничен вход за лесен достъп до палатката, затъмняване на плата на вътрешните врати със системата Quick & Quiet и вентилация с екран и мрежа против комари в спалните.

За 2021 г. предлагаме следните палатки: Roseville 4SA, Roseville 6SA, Jacksonville 4SA, Jacksonville 5SA, Airville 6SA, Knoxville 7SA, Grandville 8SA

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

Марки

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Марки

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Fairtrade

Марки

Изберете дрехи със сертификат Fairtrade и подкрепете справедливата търговия!