Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

E9 - от катерачи за катерачи

Това е първата марка, посветена на модата за катерачи. Основана през 1998 г. от бившия световен шампион по боулдър Мауро Калибани, марката използва екстравагантни и уникални дизайни, вдъхновени от творческата енергия на Мауро. Той използва дрехите като средство за артистично изразяване. По-специално, той използва за вдъхновение катеренето по пясъчниковите скали, които се намират около дома му. E9 оказа голямо влияние върху модата в катеренето и се превъща във вдъхновение за много други производители на облекло за катерене. Основните идеи на Мауро и марката E9 са творчество, свобода и смелост. Освен това марката обръща голямо внимание на екологията, така че всички продукти се произвеждат 100% в Италия при минимално замърсяване.    

Екстравагантност и уникален дизайн:

  • E9 е първата модна марка за катерачи
  • уникален дизайн - облеклото е артистичен израз на своя създател.
  • уникални цветове, специално разработени и смесени в E9
  • стилни щампи на тема катерене

Екология 

Марката E9 и нейният създател проявяват голяма отговорност към опазването на природата и планетата, затова използват органични продукти, не използват пластмасови опаковки и произвеждат в радиус от 30 км, което намалява замърсяването от транспортирането на стоките. Основните ценности на тази марка са качеството, екологичната устойчивост, обновяването и развитието на местната производствена верига.


  • 100% произведено в Италия - акцент върху качеството и подкрепата за местната индустрия
  • 0 км достъп - почти всички производствени процеси се осъществяват в радиус от 30 км от самата компания - свеждане до минимум на замърсяването от транспортирането на стоки
  • Биологично производство - E9 използва само биологично произведени суровини за производството си
  • Без пластмасови опаковки - E9 опакова готовите продукти без пластмасови опаковки 
  • E9 е член на Европейската асоциация за опазване на околната среда EOCA - благотворителна организация, която подкрепя проекти, насочени към опазване и възстановяване на околната среда.

100% Произведено в Италия

E9 винаги се е гордеела с местното си производство "Made in Italy". Всички производствени процеси се осъществяват в Италия - страната на модата. За E9 местното производство означава възможност за избор на най-висококачествени материали и използване на италианската креативност, съчетана с постоянни иновации, за да се получат изключителни и уникални продукти.

Органичен памук и органичен лен

Марката E9 използва в своите продукти само органичен памук и органичен лен. Ленът е много удобен естествен материал, чието отглеждане има минимално въздействие върху околната среда. Органичният лен и органичният памук памук се отглеждат по методи, щадящи околната среда, т.е. с по-малко потребление на вода, без пестициди и химически торове.

 

 

 

 

Представяне на собствените марки Zulu, Warg, MOOA

Марки

В 4camping пренасяме нашия опит в собствено производство.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Марки

Искате да сте сигурни, че купувате продукти, които не са вредни за здравето ви? Асоциацията OEKO-TEX тества продуктите въз основа на най-строги критерии!

Fairtrade

Марки

Изберете дрехи със сертификат Fairtrade и подкрепете справедливата търговия!