Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Видове кухини при постелките Pinguin

Кухините на постелките  с марката Pinguin са различни и бъдещият собственик на постелката, определено трябва да вземе предвид различните характеристики и приложения.

Хоризонтални кухини

Използването на хоризонтални кухини за олекотяване на пяната е най-добрият компромис между изолационните свойства и теглото на постелката. Този тип олекотяване има висока термична устойчивост, тъй като въздушният цилиндър в кухината от пяна е защитен отгоре и отдолу с пяна, което не позволява на въздуха в кухината охлаждането от земята. Постелките с този тип конструкция са подходящи за използване през четирите сезона.

Вертикални кухини

Гъсто разположените вертикални кухини гарантират ниско тегло и много добра сгъваемост. Този тип матрак е подходящ за използване от пролетта до есента.

Хоризонтални/вертикални кухини

Чрез комбинирането на хоризонтални и вертикални кухини се постига възможно най-голяма лекота на матрака. Въпреки това, поради частично намалената носеща способност на двойно перфорираната пяна, тази комбинация се използва от Pinguin само в по-малко натоварените зони на матрака - например главата и краката. В най-натоварените части на постелката се използват хоризонтални кухини, които също така увеличават изолационните свойства на цялата постелка. Тези постелки се класифицират като четирисезонни.

Пълни матраци без кухини

Пълната пяна без кухини е най-удобният и изолиращ вариант от всички горепосочени видове, но за сметка на това по зле се опакова. Тези матраци могат да се използват целогодишно, но поради по-голямото си тегло не се препоръчват за туризъм.

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm  

Колекция форселти Outwell Superior Air Touring

Допълнителна информация за продукта

Колекцията Superior Air Touring на  Outwell предлага достатъчен избор за всеки пътешественик.  Колекцията предлага  общо 4 палатки и 2 заслона. Палатките са просторни, проветриви и много удобни. Предварително оформените тръби на надеждната фиксирана система Power Air осигуряват пълна височина на конструкцията благодарение на готическия стил.