Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Видове кухини при постелките Pinguin

Кухините на постелките  с марката Pinguin са различни и бъдещият собственик на постелката, определено трябва да вземе предвид различните характеристики и приложения.

Хоризонтални кухини

Използването на хоризонтални кухини за олекотяване на пяната е най-добрият компромис между изолационните свойства и теглото на постелката. Този тип олекотяване има висока термична устойчивост, тъй като въздушният цилиндър в кухината от пяна е защитен отгоре и отдолу с пяна, което не позволява на въздуха в кухината охлаждането от земята. Постелките с този тип конструкция са подходящи за използване през четирите сезона.

Вертикални кухини

Гъсто разположените вертикални кухини гарантират ниско тегло и много добра сгъваемост. Този тип матрак е подходящ за използване от пролетта до есента.

Хоризонтални/вертикални кухини

Чрез комбинирането на хоризонтални и вертикални кухини се постига възможно най-голяма лекота на матрака. Въпреки това, поради частично намалената носеща способност на двойно перфорираната пяна, тази комбинация се използва от Pinguin само в по-малко натоварените зони на матрака - например главата и краката. В най-натоварените части на постелката се използват хоризонтални кухини, които също така увеличават изолационните свойства на цялата постелка. Тези постелки се класифицират като четирисезонни.

Пълни матраци без кухини

Пълната пяна без кухини е най-удобният и изолиращ вариант от всички горепосочени видове, но за сметка на това по зле се опакова. Тези матраци могат да се използват целогодишно, но поради по-голямото си тегло не се препоръчват за туризъм.

Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Pinguin - Удължена гаранция

Допълнителна информация за продукта

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта