Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Технологии на марката Columbia

OMNI-TECH®

Технологията Omni-Tech осигурява отлична водоустойчивост, дишане и защита от неблагоприятни атмосферни условия. Първият защитен слой от материала Omni-Tech не позволява на водата отвън да влезе в контакт с вътрешните слоеве. Следващият слой, микропореста мембрана, напълно блокира проникването на вода в тъканта, но също така осигурява отвеждането на потта. Продуктите Omni-Tech имат воден стълб от 10 000 мм и дишаемост от 10 000 g/m2/24h.


Кликнете върху изображението, за да видите нашета оферта от продукти на марката Columbia.

 

TECHLITE®

Отлично абсорбиране на ударите. Материалът TECHLITE® осигурява изключителен комфорт и омекотяване на обувките за аутдор. Той е издръжлив, абсорбиращ ударите и по този начин представлява идеална и дълготрайна опора и защита, която се използва в широка гама от обувки и раници. Екологичен процес на пресоване. Материалът е естествено антимикробен, лесен за поддръжка и устойчив на миризми. Освен това намаляваме производствените отпадъци с 25-30% по време на процеса на пресоване.

Технологията, използвана в частта за петата, позволява перфектно фиксиране на петата. Ефектът на паметта на материала запаметява формата на петата ви само след няколко носения. Заедно с яката и езика TECHLITE® осигуряват перфектно прилягане на обувката и добавят стабилност и комфорт.

 

OMNI-GRIP®

Осигурява отлична стабилност и сцепление на всякакви терени и повърхности. Различните части на подметката работят самостоятелно и позволяват адаптивно сцепление върху неравен терен. Подметката OMNI-GRIP® е изработена от полиуретан и каучук със средна степен на прилепване за по-голяма издръжливост , омекотяване и по-добро сцепление. Тази мулти-теренна система съчетава специално проектирани елементи на обувката с терена за ходене, за да осигури стабилна стъпка при всяка дейност.

 

Система OUTDRY®

Използва се патентован процес на ламиниране, който свързва 100% непромокаемата мембрана със силно дишащия външен слой на обувката, запечатвайки всички дупки, които биха могли да пропуснат вода. Резултатът е 100% водоустойчивост, дишане, комфорт, дизайн и кройка.

Традиционната конструкция води до разстояние между мембраната/подплатата и горния слой. Наличието на това междинно пространство позволява натрупването на вода и нечистотии, което води до увеличаване на теглото на продукта и до усещане за студ. Производствените процеси OUTDRY ® заменят по-големия обем с тънка водоустойчива и дишаща мембрана, която е свързана с външния слой. Резултатът е по-ниско тегло, по-добра форма и по-голяма гъвкавост.


Кликнете върху илюстрацията, за да видите нашата гама от обувки Columbia.

 

FLUID FRAME®

Оптимално сцепление, стабилност и опора върху всякакви повърхности. Тези технологии съчетават пяна Techlite® с различна плътност, за да можете да достигнете комфортно дори до далечна дестинация. Специалната междинна подметка осигурява плавен преход между мека омекотяваща подложка и по-твърд, поддържащ материал в средната и страничната част на петата. Олекотената интегрирана система за поддръжка включва безшевна структура от пяна, която осигурява правилно водене на стъпалото, стабилност и плавно движение.

 

FLUID FOAM

В междинната подметка няма приспособления - няма гел, въздушна възглавница или пластмасови части, а само чиста, реагираща пяна от пръстите до петата. Това не е просто EVA - това е EVA, обогатена с наука. FluidFoam предлага 17% повече омекотяване в сравнение с обикновената EVA и с помощта на полиолефинов еластомер (POE) осигурява по-добро абсорбиране на ударите и по-издръжливо омекотяване. Той също така осигурява по-добро възвръщане на енергията чрез олефиновия блоков кополимер (OBC).

 

FLUID GUIDE

Стъпалото ви е уникално, също като повърхността, по която бягате. FluidGuide се адаптира към постоянно променящия се терен. Той направлява краката ви, осигурявайки стабилност в няколко посоки и по този начин предлага възможно най-гладкото изживяване при бягане. 

Плътността на материалите се свързва, за да се премахнат твърдите слепени фуги между секциите на междинната подметка, като се гарантира плавен преход. Опората, която осигурява при необходимост, позволява естествено и балансирано темпо чрез омекотената и поддържаща междинна подметка.

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Спални чували Mountain Equipment Fireflash

Допълнителна информация за продукта

В тази статия ще намерите всички подробности за изключителния спален чувал Fireflash, който можете да закупите от нас.

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm  

Избираме за вас

211,00 лв. (25.12 %) 157,99 лв.

Сравни

233,79 лв. (29 %) от 165,99 лв.

Сравни

211,00 лв. (29.86 %) от 147,99 лв.

Сравни