Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Правила за обработка на продукти от Мериносова вълна

Продуктът може да се пере в пералня. Използвайте само програмата за вълна, при която се спазва по-щадящото изпиране (разумна температура и намалена скорост на центрофугиране).

Продуктът може да се пере на ръка в хладка вода с температура до 30°C. След това изстискайте внимателно и изсушете хоризонтално, за предпочитане върху кърпа. При плакнене постепенно понижавайте температурата на ваната, за да избегнете свиване или деформация.

Използвайте меки перилни препарати , предназначени за вълна, както за ръчно, така и за машинно пране.

Никога не използвайте сушилня за сушене на мериносова вълна!

Не сушете продукта върху нагревателен елемент. Ако температурата на нагревателя надвиши 30°C (а това е често срещано явление), водата в трикотажната тъкан също ще се нагрее над 30°C и продуктът ще се свие по същия начин, както ако не е бил пран правилно - не използвайте омекотител за тъкани!


ВНИМАНИЕ!
Прането в гореща вода (над 30°С) и продължителното пране в пералната машина ще доведе до влошаване на качеството на продукта, трикотажът ще се сбие и свие.  Продуктът не може да бъде заявен за рекламация. 

Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Pinguin - Удължена гаранция

Допълнителна информация за продукта

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта