Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Правила за обработка на продукти от Мериносова вълна

Продуктът може да се пере в пералня. Използвайте само програмата за вълна, при която се спазва по-щадящото изпиране (разумна температура и намалена скорост на центрофугиране).

Продуктът може да се пере на ръка в хладка вода с температура до 30°C. След това изстискайте внимателно и изсушете хоризонтално, за предпочитане върху кърпа. При плакнене постепенно понижавайте температурата на ваната, за да избегнете свиване или деформация.

Използвайте меки перилни препарати , предназначени за вълна, както за ръчно, така и за машинно пране.

Никога не използвайте сушилня за сушене на мериносова вълна!

Не сушете продукта върху нагревателен елемент. Ако температурата на нагревателя надвиши 30°C (а това е често срещано явление), водата в трикотажната тъкан също ще се нагрее над 30°C и продуктът ще се свие по същия начин, както ако не е бил пран правилно - не използвайте омекотител за тъкани!


ВНИМАНИЕ!
Прането в гореща вода (над 30°С) и продължителното пране в пералната машина ще доведе до влошаване на качеството на продукта, трикотажът ще се сбие и свие.  Продуктът не може да бъде заявен за рекламация. 

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm  

Колекция форселти Outwell Superior Air Touring

Допълнителна информация за продукта

Колекцията Superior Air Touring на  Outwell предлага достатъчен избор за всеки пътешественик.  Колекцията предлага  общо 4 палатки и 2 заслона. Палатките са просторни, проветриви и много удобни. Предварително оформените тръби на надеждната фиксирана система Power Air осигуряват пълна височина на конструкцията благодарение на готическия стил.