Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Поддръжка и практически съвети за палатките Husky

  • След всяка употреба палатката трябва да се почиства и подсуши добре преди съхранение. Палатката може да се почиства само с хладка вода, за да не се повреди покритието. Да не се забравя сушенето дори ако по време на къмпинга не е валяло. По време на всяка употреба отвън и отвътре се утаява влага.
  • Ако е необходимо, почистете палатката с хладка вода и мек почистващ препарат на сапунена основа. Никога не използвайте омекотител за тъкани и белина или други агресивни продукти.
  • Измийте палатката с гъба или мека кърпа.
  • Палатката трябва да се съхранява в суха среда.
  • Животът на палатката и пода може да бъде удължен чрез редовно третиране  импрегниращи продукти, предназначени за тази цел. Във всяка палатка е включен комплект за ремонт, който може да се използва в случай на неочаквани проблеми, като разкъсване на плата и др. Този комплект съдържа сегмент от заместващ прът, лепенки от плата, използван за конкретната палатка, и лепило.         
  • Всяка повреда трябва да бъде отстранена възможно най-скоро.
  • При поставянето на палатката е добре да огледате добре мястото, където искате да я поставите, и да отстраните острите предмети, за да избегнете повреди.


Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Pinguin - Удължена гаранция

Допълнителна информация за продукта

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта