Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Поддръжка и практически съвети за палатките Husky

  • След всяка употреба палатката трябва да се почиства и подсуши добре преди съхранение. Палатката може да се почиства само с хладка вода, за да не се повреди покритието. Да не се забравя сушенето дори ако по време на къмпинга не е валяло. По време на всяка употреба отвън и отвътре се утаява влага.
  • Ако е необходимо, почистете палатката с хладка вода и мек почистващ препарат на сапунена основа. Никога не използвайте омекотител за тъкани и белина или други агресивни продукти.
  • Измийте палатката с гъба или мека кърпа.
  • Палатката трябва да се съхранява в суха среда.
  • Животът на палатката и пода може да бъде удължен чрез редовно третиране  импрегниращи продукти, предназначени за тази цел. Във всяка палатка е включен комплект за ремонт, който може да се използва в случай на неочаквани проблеми, като разкъсване на плата и др. Този комплект съдържа сегмент от заместващ прът, лепенки от плата, използван за конкретната палатка, и лепило.         
  • Всяка повреда трябва да бъде отстранена възможно най-скоро.
  • При поставянето на палатката е добре да огледате добре мястото, където искате да я поставите, и да отстраните острите предмети, за да избегнете повреди.


Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Спални чували Mountain Equipment Fireflash

Допълнителна информация за продукта

В тази статия ще намерите всички подробности за изключителния спален чувал Fireflash, който можете да закупите от нас.

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm