Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Ограничена продължена гаранция Petzl

Френската компания произвежда екипировка за алпинизъм, каньонинг, спелеология и работа на височина, а също така е производител на най-известните челни лампи. Petzl прилага 3-годишна гаранция за всички свои продукти и дори 5-годишна гаранция за някои челници (5-годишната гаранция е посочена на опаковката). Гаранцията покрива дефекти в материалите или повреди, причинени в производствения процес.

Гаранцията не обхваща:

 • Обикновено износване
 • Окисляване
 • Изтичане на батерията в челника
 • Модификации или изменения
 • Неправилно съхранение
 • Неправилна поддръжка
 • Щети, причинени от злополука или небрежност
 • Щети, причинени от използване на продукта, не по предназначение.

Гаранцията на Petzl не важи също така, ако:

 • Серийният номер вече не може да бъде разчетен
 • Всички етикети са били отстранени от продукта.
 • Каската е била облепена с етикети или стикери.
 • Продуктът е бил модифициран или ремонтиран от трета страна.

Ако продуктът е покрит от гаранцията и подлежи на ремонт, той ще бъде ремонтиран незабавно и бързо върнат на потребителя. Продуктите, които не подлежат на ремонт, ще бъдат заменени.

Ако продуктът не е в гаранция, но подлежи на ремонт, ще бъде предложена такса за ремонт преди извършването му и ще бъде начислена след предварителна уговорка.

Използване на тази превъзходна гаранция

Прилага се стандартната процедура за прилагане на тази гаранция, т.е.  да ги изпратите на посочения адрес и ние ще се погрижим за по-нататъшната комуникация с доставчика или производителя. Важно е да доставите продукта с фактурата и да са спазени сроковете и условията на производителя.

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Спални чували Mountain Equipment Fireflash

Допълнителна информация за продукта

В тази статия ще намерите всички подробности за изключителния спален чувал Fireflash, който можете да закупите от нас.

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm