Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Ограничена доживотна гаранция -Thermarest

Cascade Designs Ltd гарантира на първоначалния собственик, че при предвидената употреба и поддръжка закупеният продукт ще бъде без дефекти в материала и изработката за целия срок на експлоатация на продукта. Всяка постелка се тества 4 пъти по време на производствения процес, преди да бъде опакована и изпратена. Поради тази причина клиентът може да е сигурен, че постелката не е повредена и продуктът след закупуване е в перфектно състояние с цел употреба . Гаранцията за дефекти в материалите и изработката не се прилага, ако стоките са били: 1. модифицирани по какъвто и да е начин. 2. използвани за цели, противоречащи на посочената употреба или предназначение. 3. неправилно поддържани.


Освен това гаранцията не важи, ако собственикът : 1. не е спазил инструкциите и предупрежденията в ръководството за употреба 2. е използвал продукта по неправилен, груб  или небрежен начин.

По време на гаранционния период оригиналните компоненти на продукта, за които Cascade установи, че са дефектни по отношение на материала или изработката, ще бъдат ремонтирани или заменени с нови части, като това е единствения начин за компенсиране на притежателя. Cascade си запазва правото да замени всеки спрян от производство продукт с нов продукт на сходна цена и със сходни функции. Върнатият продукт, маркиран като неподлежащ на ремонт, става собственост на Cascade и няма да бъде върнат. Постелки на възраст над две години могат да бъдат заменени за такива с козметични дефекти (форма, изработка, материал).

Гаранцията не обхваща:

нормално износване, надраскване , неправилна употреба, промени, груба употреба, разглобяване или неправилно пране и сушене. Тази гаранция не покрива и повреди, причинени от неправилна и неадекватна поддръжка, нередовно почистване, злополуки, продължително излагане на ултравиолетова светлина или естественото стареене и разлагане на определени материали след дълъг период от време. 

Упражняване на ограничената доживотна гаранция:

за да се използва ограничената доживотна гаранция, е необходимо представяне на документ за покупката.

 

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Спални чували Mountain Equipment Fireflash

Допълнителна информация за продукта

В тази статия ще намерите всички подробности за изключителния спален чувал Fireflash, който можете да закупите от нас.

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm