Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Надстандартна гаранция Coleman

Coleman záruka

Оборудването на Coleman за работа на открито е изработено с голямо внимание и от първокласни материали. Всички продукти на Coleman са тествани по строги критерии, за да издържат дълго, да служат и да ви защитават надеждно по време на пътуванията ви и в различни климатични условия. Ако все пак възникне проблем с продукт на Coleman и той е причинен от производствен дефект или дефект на материала, Coleman ще поправи или замени продукта в съответствие с посочените гаранционни условия.

Производителят е толкова сигурен в качеството на продуктите на Coleman, че е решил да предостави на клиентите си удължена 3-годишна гаранция и дори 5-годишна гаранция за колекцията раници!. Пожелаваме ви много прекрасни моменти и приключения на открито с оборудването на Coleman.

Удължената гаранция важи за продукти, закупени след 1 януари 2009 г.

Прилагане на тази допълнителна гаранция


За да приложите тази гаранция, се прилага стандартната процедура, т.е. просто донесете стоките в нашия магазин или ги изпратете на посочения адрес и ние ще се погрижим за по-нататъшната комуникация с доставчика или производителя. Важно е продуктът да се доставя с касова бележка и да се спазват условията на производителя.

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm  

Колекция форселти Outwell Superior Air Touring

Допълнителна информация за продукта

Колекцията Superior Air Touring на  Outwell предлага достатъчен избор за всеки пътешественик.  Колекцията предлага  общо 4 палатки и 2 заслона. Палатките са просторни, проветриви и много удобни. Предварително оформените тръби на надеждната фиксирана система Power Air осигуряват пълна височина на конструкцията благодарение на готическия стил.