Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Ламиниране на постелките Pinguin

Това, което държи матрака заедно и го предпазва от механично износване, е външната мембрана. Нека разгледаме какво използва чешката марка Pinguin.

За да се предотврати изтичането на въздух през горната тъкан на матрака, към полиестерната тъкан е ламинирана непропусклива мембрана. Ламинирането нa надлъжната линия на мембраната, вместо нанасянето на покритие елиминира възможността за неравномерно покритие в зони с неравности на материала и за изтичане на въздух в такива лошо обработени зони. Използването на полиуретанова пяна с термично ламинирана мембрана (TPU) е най-висококачествената комбинация от материали на пазара днес.

Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Pinguin - Удължена гаранция

Допълнителна информация за продукта

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта