Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

Husky постелки

Използвайте постелката върху равна повърхност, без остри предмети.

След като отворите клапана, оставете матрака да се надуе спонтанно, след което го до надувате с уста. Не използвайте източници на сгъстен въздух или помпи, защото това може да повреди постелката. Не излагайте постелката на пряка слънчева светлина, открит огън или високи температури. Не поставяйте постелката върху остри или горещи предмети, тъй като това може да я повреди.

Поддръжка и съхранение:

Съхранявайте матрака на сухо и проветриво място, защитено от слънчева светлина, с отворен клапан. Препоръчително е да отстранявате замърсяванията с четка, като използвате определени за това продукти. Избягвайте контакт на матрака с масла, петролни продукти, химикали, репеленти и слънцезащитни продукти. Матракът може да се почиства само съгласно дадените инструкции, в противен случай може да се повреди.

Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Pinguin - Удължена гаранция

Допълнителна информация за продукта

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта