Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Гаранция за фенери Ledlenser

Продуктите на Ledlenser се покриват от 2-годишна гаранция, която може да бъде удължена до 7 години, след като продуктът бъде регистриран. По-долу ще намерите варианти за удължаване на гаранцията и за предявяване на рекламация.

Марката Ledlenser предоставя 2-годишна гаранция за своите продукти (само за фенерчета). Изключение правят батериите, които са с гаранция от 6 месеца. За аксесоарите и принадлежностите (калъфи, сигнални конуси и т.н.) се предоставя гаранция от 24 месеца. Гаранцията не покрива нормалното износване. Гаранцията покрива само производствени дефекти. За механични повреди рекламацията се приема само след професионален преглед от сервизен техник на продавача. Продавачът доставя само оригинални стоки. Гаранционният срок започва да тече от датата на доставка на стоката на купувача или крайния потребител в момента на продажбата. Продавачът гарантира качеството и пълнотата на доставката. Стоките се доставят с минимална гаранция от 24 месеца. Ако купувачът открие дефекти при получаването на стоките, той винаги трябва да уведоми за тези факти в писмена форма и  без неоправдано забавяне, но не по-късно от 3 дни след получаването на стоките.

 Ако искате да се възползвате от 7-годишната гаранция, трябва да имате гаранционна карта и продукт, регистриран на www.ledlenser.cz. Кодът може да бъде намерен на стикера "100% ОРИГИНАЛ" и се намира на всяко фенерче Ledlenser, предназначено за разпространение в Чешката и Словашката република.

Продуктът можете да регистрирате  ТУК.

Имате продукт на Ledlenser с гаранционна карта и искате да приложите 7-годишната гаранция?

Към рекламацията трябва да се приложи данъчен документ, гаранционна карта и формуляр за рекламация. Формулярът за рекламация трябва да съдържа датата на доставката, името на продукта, количеството, за което се претендира, описание на дефекта, данни за контакт (име, фамилия, адрес, телефон за връзка и имейл) и начин за уреждане на рекламацията.

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Спални чували Mountain Equipment Fireflash

Допълнителна информация за продукта

В тази статия ще намерите всички подробности за изключителния спален чувал Fireflash, който можете да закупите от нас.

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm