Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Гаранция 25 години Leatherman

 

Продуктите на Leatherman се ползват с 25-годишна глобална гаранция. Вижте по-долу как да предявите рекламация.  

Обща информация за гаранцията на продуктите на Leatherman:

  1. Марката Leatherman предоставя 25-годишна гаранция за всички продукти ( само мултифункционални инструменти). Гаранцията за аксесоари и принадлежности (калъфи , накрайници и др.) е 24 месеца. Гаранцията не покрива нормалното износване.
  2. Гаранцията покрива само производствени дефекти. При механични повреди рекламацията се приема само след професионален преглед от сервизен техник на продавача.
  3. Гаранционният срок започва да тече от датата на доставка на стоките на купувача или крайния потребител в момента на продажбата. Продавачът гарантира качеството и пълнотата на доставката. Стоките се доставят с минимална гаранция от 24 месеца. Ако купувачът открие дефекти при получаването на стоките, е длъжен да уведоми за тези факти в писмена форма и с препоръчана поща без неоправдано забавяне, но не по-късно от 3 дни след получаването на стоките.
  4. Информацията  за рекламация  трябва да съдържа датата на доставката, името на продукта, количеството, за което е предявена рекламация, описание на дефекта, данни за контакт и предложение за уреждане на рекламацията. Друга възможност е да попълните формуляра за рекламация  на уебсайта  www.leatherman.cz.  Продавачът е длъжен да отговори на  жалбата в рамките на 10 дни от получаването ѝ.

 

Избор на правилния размер обувки

Допълнителна информация за продукта

В тази статия 4camping ще ви посъветва как да изберете правилния размер на обувките.

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Спални чували Mountain Equipment Fireflash

Допълнителна информация за продукта

В тази статия ще намерите всички подробности за изключителния спален чувал Fireflash, който можете да закупите от нас.