Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

All Mighty Guarantee Osprey

Какво означава?

„Доживотнa изгода“ не е гаранция за качество по смисъла на чл. § 2113 и сл. последователно. № 89/2012 г. Сб., Граждански кодекс, но предимство за клиента, предоставено извън законоустановената 24-месечна гаранция за качество. Предимството е в оценката на щетите и причините за тях от Osprey. Ако се установи, че Osprey носи отговорност за щети, ще се следва процедурата по-долу. Оценката е отговорност единствено на Osprey.

 • Отнася се за всички раници Osprey , закупени навсякъде по света.
 • Това обезщетение се предоставя само за щети, причинени единствено от дефекти в материалите и изработката, за разумния срок на експлоатация на раницата и при правилно използване по предназначение.
 • "Обезщетението за цял живот" не може да се прилага за други щети, по-специално за дефекти, причинени от механично, непрофесионално боравене, нормално износване, щети, причинени от въздушен транспорт и др.
 • Няма законово ограничение за срока на "пожизненото обезщетение". Но, разбира се, ще се опитаме да го уредим възможно най-скоро.
 • Няма правно право на "пожизнена полза" на Osprey и тя не може да бъде приложена. Как работи?
 • Можете да кандидатствате за пожизненото обезщетение в Outdoor Concept a. s., дистрибутор на Osprey за Чехия и Словакия. Моля, свържете се с нас по имейл на адрес
  reklamace@outdoorconcept.cz. Ще получите формуляр, в който попълвате подробно описание на проблема и прикачвате снимки на повредената част.
 • Вашето приложение ще бъде оценено в сътрудничество с производителя Osprey и след това има следните опции: 

1. Ако производителят установи, че повредата е причинена от нормално износване, разкъсване, неправилно боравене, неправилна употреба, злополука или надхвърляне на разумните очаквания за експлоатационния живот на продукта: тя не е производствен дефект или дефект в материалите. Искането ви ще бъде отхвърлено.

Ако дефектът е поправим, ще ви бъде предложен ремонт на разумна цена. Ремонтите се извършват само от производителя Osprey Europe UK, на който изпращате раницата за ваша сметка. 

2. Ако щетите са причинени изключително от материален или производствен дефект, вашата заявка ще бъде приета.

Ако дефектът е поправим, изпращате раницата за сметка на производителя Osprey Europe UK, който ще ви ремонтира безплатно раницата. Адрес:

Guarantee Department
Osprey Europe Ltd
Talon House
Aston Way, Poole, Dorset
BH12 4FE
United Kingdom
Email: guarantee@ospreyeurope.com
Tel: +44 (0) 1202-413 920

Ако дефектът е непоправим, ще Ви бъде предложена замяна за нова раница. Ако този модел вече не се произвежда, ще ви бъде предложен друг модел със същата или подобна стойност. Замяната ще бъде извършена в сътрудничество с нас, Outdoor Concept a. s. След уреждане на замяната изпращате раницата за наша сметка на наш адрес:

Outdoor Concept a. s.
Americká 54
301 00 Plzeň
Tel: 379 200 614
Имейл: reklamace@outdoorconcept.cz


Моля, не изпращайте раницата, преди да бъдете помолени да го направите !! Раници, получени без покана, няма да бъдат приети, ще ви бъдат върнати за ваша сметка или може да бъдат загубени.

    • При заявяване на пожизнено обезщетение няма право на възстановяване, нито на заплащане на разлика в покупните цени, ако изберете по-евтина раница.
    • Моля, имайте предвид, че Osprey и Outdoor Concept a.s. не носят отговорност за загубата на раницата по време на транспортиране. Затова винаги използвайте транспортната фирма, която ви предоставя за транспортиране на раницата
     посочете номера на пратката.
    • Не забравяйте винаги да почиствате раницата си, преди да я изпратите! Osprey или Outdoor Concept, тъй като не приема раница или друг продукт, който е силно замърсен или миризлив. 

 

Сертифициране в съответствие с EN 13537

Допълнителна информация за продукта

Преглед на резервните тръби Outwell Air Repair

Допълнителна информация за продукта

Резервните въздушни тръби Air Repair - Tube kit от датската марка  Outwell са предназначени за подмяна на повредените вътрешни тръби на надуваемата палатка. Смяната на вътрешната тръба е много бърза и лесна, така че всеки може да я направи. Просто избирате дължината на вътрешната тръба според нуждите си и просто навивате излишната част. В приложеното по-долу видео ще намерите инструкции за подмяна. 1x резервна въздушна тръба Air Tube 1x въздушен клапан 1x инструмент за подмяна на клапани 2x самозалепващи се ленти инструкции за замяна  Outwell предлага общо 4 различни модела, които се различават по дължина, диаметър и, за по-добра представа, цвят в името. Цветът в името улеснява ориентацията, просто разгледайте галерията на избраната от вас палатка или таблицата по-долу. Някои палатки могат да се състоят от няколко тръби. За пълен списък на палатките и въздушните тръби вижте приложената по-долу таблица. Преглед на отделните модели: Air Repair - Tube kit 1 (оранжев/orange) - 1.05 - 2.00 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 2 (червен/red) - 4.70 - 6.15 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 3 (жълт/yellow) - 6.00 - 7.25 m, Ø16 cm Air Repair - Tube kit 4 (зелен/green) - 6.10 - 7.25 m, Ø18 cm  

Колекция форселти Outwell Superior Air Touring

Допълнителна информация за продукта

Колекцията Superior Air Touring на  Outwell предлага достатъчен избор за всеки пътешественик.  Колекцията предлага  общо 4 палатки и 2 заслона. Палатките са просторни, проветриви и много удобни. Предварително оформените тръби на надеждната фиксирана система Power Air осигуряват пълна височина на конструкцията благодарение на готическия стил.

Избираме за вас

61,99 лв.

Сравни

133,99 лв. (41.79 %) 77,99 лв.

Сравни

Детска раница

57,98 лв.

Сравни

Сгъваема раница

41,99 лв. (9.53 %) 37,99 лв.

Сравни

Детска раница

65,99 лв.

Сравни

154,99 лв.

Сравни

(8.34 %) 21,99 лв.

Сравни

Раница

67,99 лв. (19.12 %) 54,99 лв.

Сравни