Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

ДНИ НА ZULU 🐘 туристическо оборудване с най-добро съотношение цена -качество само до 28.09. Разгледайте

All Mighty Guarantee Osprey

Какво означава?

„Доживотнa изгода“ не е гаранция за качество по смисъла на чл. § 2113 и сл. последователно. № 89/2012 г. Сб., Граждански кодекс, но предимство за клиента, предоставено извън законоустановената 24-месечна гаранция за качество. Предимството е в оценката на щетите и причините за тях от Osprey. Ако се установи, че Osprey носи отговорност за щети, ще се следва процедурата по-долу. Оценката е отговорност единствено на Osprey.

 • Отнася се за всички раници Osprey , закупени навсякъде по света.
 • Това обезщетение се предоставя само за щети, причинени единствено от дефекти в материалите и изработката, за разумния срок на експлоатация на раницата и при правилно използване по предназначение.
 • "Обезщетението за цял живот" не може да се прилага за други щети, по-специално за дефекти, причинени от механично, непрофесионално боравене, нормално износване, щети, причинени от въздушен транспорт и др.
 • Няма законово ограничение за срока на "пожизненото обезщетение". Но, разбира се, ще се опитаме да го уредим възможно най-скоро.
 • Няма правно право на "пожизнена полза" на Osprey и тя не може да бъде приложена. Как работи?
 • Можете да кандидатствате за пожизненото обезщетение в Outdoor Concept a. s., дистрибутор на Osprey за Чехия и Словакия. Моля, свържете се с нас по имейл на адрес
  reklamace@outdoorconcept.cz. Ще получите формуляр, в който попълвате подробно описание на проблема и прикачвате снимки на повредената част.
 • Вашето приложение ще бъде оценено в сътрудничество с производителя Osprey и след това има следните опции: 

1. Ако производителят установи, че повредата е причинена от нормално износване, разкъсване, неправилно боравене, неправилна употреба, злополука или надхвърляне на разумните очаквания за експлоатационния живот на продукта: тя не е производствен дефект или дефект в материалите. Искането ви ще бъде отхвърлено.

Ако дефектът е поправим, ще ви бъде предложен ремонт на разумна цена. Ремонтите се извършват само от производителя Osprey Europe UK, на който изпращате раницата за ваша сметка. 

2. Ако щетите са причинени изключително от материален или производствен дефект, вашата заявка ще бъде приета.

Ако дефектът е поправим, изпращате раницата за сметка на производителя Osprey Europe UK, който ще ви ремонтира безплатно раницата. Адрес:

Guarantee Department
Osprey Europe Ltd
Talon House
Aston Way, Poole, Dorset
BH12 4FE
United Kingdom
Email: guarantee@ospreyeurope.com
Tel: +44 (0) 1202-413 920

Ако дефектът е непоправим, ще Ви бъде предложена замяна за нова раница. Ако този модел вече не се произвежда, ще ви бъде предложен друг модел със същата или подобна стойност. Замяната ще бъде извършена в сътрудничество с нас, Outdoor Concept a. s. След уреждане на замяната изпращате раницата за наша сметка на наш адрес:

Outdoor Concept a. s.
Americká 54
301 00 Plzeň
Tel: 379 200 614
Имейл: reklamace@outdoorconcept.cz


Моля, не изпращайте раницата, преди да бъдете помолени да го направите !! Раници, получени без покана, няма да бъдат приети, ще ви бъдат върнати за ваша сметка или може да бъдат загубени.

    • При заявяване на пожизнено обезщетение няма право на възстановяване, нито на заплащане на разлика в покупните цени, ако изберете по-евтина раница.
    • Моля, имайте предвид, че Osprey и Outdoor Concept a.s. не носят отговорност за загубата на раницата по време на транспортиране. Затова винаги използвайте транспортната фирма, която ви предоставя за транспортиране на раницата
     посочете номера на пратката.
    • Не забравяйте винаги да почиствате раницата си, преди да я изпратите! Osprey или Outdoor Concept, тъй като не приема раница или друг продукт, който е силно замърсен или миризлив. 

 

Колекция палатки Outwell Encounter Collection

Допълнителна информация за продукта

Outwell Encounter Collection 2020 е лека и компактна палатка, която е идеалният избор за къмпинг през уикенда или кратки почивки на открито. Отличните технически характеристики, забележителният дизайн и висококачественият материал Outtex® 3000 Select ще ви предпазят надеждно от атмосферните влияния. В колекцията има общо 10 палатки, от които всеки може да избира, независимо дали е млада двойка, семейство или група приятели.

Pinguin - Удължена гаранция

Допълнителна информация за продукта

Сертификат EN 1621-2

Допълнителна информация за продукта

Избираме за вас

71,00 лв. (15.51 %) 59,99 лв.

135,12 лв. (20.08 %) 107,99 лв.

26,20 лв. (23.7 %) 19,99 лв.

263,00 лв. (14.45 %) 224,99 лв.