Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

ZlideOn

Със своите продукти шведската компания ZlideOn се фокусира върху лесна подмяна на неработещи ципове на всички продукти, които се нуждаят от цип за отваряне или обличане. С ципове ZlideOn можете да поправите повреден продукт на място за секунди.

„Първо се опитай да го поправиш, преди да го изхвърлиш“ е основната идея на марката ZlideOn. Според проучвания, проведени от компанията в Швеция, една трета от шведите изхвърлят продукт с нефункционален цип. ZlideOn идва с патентована иновация, която произхожда от малко шведско село. Продуктите са изработени от стомана и цинк, което ги прави издръжливи и същевременно леки. Можете да използвате продуктите на ZlideOn по време на път, но също и у дома.
Всеки път, когато решите да опитате да поправите и използвате повторно повреден продукт, вие помагате на околната среда и това е по-добър избор от закупуването на нов продукт. Ако смените ципа на любимите си дънки, вместо да купувате нови, ще спестите 10 000 литра вода в райони, които страдат от недостиг на вода.

Покажи повече

23_01_26_bundobrani
Намерени продукти: 6