Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Yedoo

Чешката марка Yedoo , специализирана в производство и продажба на детски колела за баланс и скутери за деца и възрастни , може да ви предложи чудесен начин за съживяване на ежедневието, ускоряване на необходимите по-кратки разстояния, активна почивка през уикенда, посредничество за отслабване и много други дейности.

 

Ние сме Чехи Обичаме забавлението, спортната екипировка и можем да поправим всичко. Ето защо хобито да се кара тротинетка се е развило тук както никъде другаде по света. От 60-те години на миналия век тук се провеждат състезания със тротинетки. Първите европейски и световни първенства се проведоха в Пилзен и Карлови Вари, а също така основахме международна асоциация за тротинетки. Финландците може да са по-големи състезатели, а холандците да имат по-добър терен, но голямата група от хора около тротинетките е чешко "изобретение".

Yedoo се занимава със тротинетки от 1998 г насам Започнаха със тротинетки за деца, продължиха с детски колела за баланс и детски велосипеди, а днес, когато някой иска да кара тротинетка на най-голямото състезание, получава машина от Yedoo, която да му помогне да спечели това състезание.. Те самите проектират всички продукти и ги карат едновременно. В началото това означаваше да се затворят в гаража за няколко часа и да заваряват, режат и заваряват... С прототипа, който завършиха сутринта, изминаха над 500 километра в рамките на 24-часово състезание същия ден.

Ръководителят на развойната дейност Куба Бостл прекарва по-голямата част от работното и личното си време в проектиране, а зад всеки модел стоят стотици часове подготовка, мислене и проучване за нуждите на водачите на тротинетки. След това следват месеци на работа с компютърни проекти и тестване на първите прототипи, докато всичко стане възможно най-просто, здраво и без нужда от поддръжка. И ако съществуващите процедури не са достатъчни, те трябва да въведат нови.

Например, те първи в света произвеждат 12-инчови гуми с налягане до 5,5 бара. Те проектират главини с по-високо качество, откриват оригинална технология за екструдирани алуминиеви профили, за да намалят общото тегло на рамката. Основната им цел е възможно най-доброто изживяване при каране - независимо дали става въпрос за състезател или за дете в предучилищна възраст. Ето защо можете да срещнете Yedoo в почти четиридесет страни по света.

Много авантюристи сбъдват мечтите си на тротинетката си-Yedoo. Но най-важното е забавлeнието - за родители и деца, тинейджъри и възрастни. Тротинетките са преди всичко обща радост. В града, покрай реката, разхождайки кучето, по пътя за училище ... Всяка година те организират десетки събития, които спомагат за популярността и развитието на тротинетките. Всички популяризират едно и също нещо – че тротионетките са фантастично нещо и че карането им е наистина забавно.

Кое е най-прекрасното нещо на"тротинетките” -те изкараха на въздух редица "офис плъхове", които, след като овладеят машината, започват следващото си каране с триумфален вик: "Карам!"

Намерени продукти: 3

Продукти

Тротинетка

327,99 лв. (14.02 %) 281,99 лв.

Сравни

(6.42 %) 597,99 лв.

Сравни

Тротинетка

(6.45 %) 492,99 лв.

Сравни