Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Viking

Днес, сред ежедневните задължения, значението на близостта до природата често се пренебрегва - полската марка Viking е създадена, за да върне природата на хората и да установи баланс между природата и цивилизацията. Целта на Viking е да осигури комфорт при всички условия, които могат да се срещнат при ежедневното изследване. Това ви позволява да се съсредоточите върху най-важното: да се наслаждавате на любовта си към природата. Такива моменти осигуряват огромна енергия, вътрешен мир и по-добро разбиране на съвременния свят.
Тъй като околната среда продължава да бъде ключов фактор в бъдещото развитие, VIKING категорично подкрепя тази тенденция и полага всички усилия, за да гарантира, че продуктите са щадящи околната среда, като същевременно са в съответствие с ценностите на марката: комфорт, функционалност, технология - всичко това, за да накара хората да изследват повече.

Удобство - при проектирането на продуктите компанията се уверява, че те осигуряват възможно най-голям комфорт при употреба, тества ги при различни условия и се опитва да ги подобри максимално, за да може потребителят да се съсредоточи върху по-нататъшните си проучвания.

Функционалност - това е възможността продуктът да се използва при различни условия, в различна среда и от различни потребители, независимо от тяхната възраст или сложност, като целта е да се увеличат възможностите.

Технологията - тя определящ фактор от самото начало на съществуването на марката и е пряко свързана с двете предходни ценности. За да осигурят на потребителя комфорт и функционалност,  винаги се търсят най-добрите и най-модерните технологии, които могат да бъдат използвани, осъзнавайки важността на използването на правилните материали или на правилното прилягане. Компанията работи с най-добрите доставчици в бранша и разработва собствени технологии с оглед на тяхното въздействие върху околната среда.


Намерени продукти: 5

Продукти

Детско функционално бельо Viking Nino (Set)

80,56 лв. (31.74 %) 54,99 лв.

Сравни

Детско термобельо Viking Riko (Set)

95,97 лв. (31.24 %) 65,99 лв.

Сравни

Дамски функционален комплект Viking Etna (Set)

128,23 лв. (31.38 %) 87,99 лв.

Сравни

Дамски функционален комплект Viking Gaja Bamboo (Set)

144,35 лв. (31.42 %) 98,99 лв.

Сравни

Дамски функционален комплект Viking Lotta Recycled (Set)

144,35 лв. (31.42 %) 98,99 лв.

Сравни