Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

TOKO

Природата и TOKO вървят ръка за ръка. Марката прави всичко възможно, за да осигури на любителите на спортове на открито най-добрите условия за техните дейности.

TOKO е швейцарска компания, основана през 1916 г. от Якоб Тоблер и специализирана в производството на химически продукти - восъци за поддръжка на дървени подове, восъци за военни обувки и обувки за рибари и спортисти. Благодарение на първокласното си качество TOKO става официален доставчик на Олимпийските игри в Санкт Мориц през 1946 г., а по-късно става официален партньор на услугите на Олимпийските игри. Марката предлага богата традиция, постоянни иновации и първокласно качество на продуктите. Специалистът по повърхности разработва и произвежда различни восъци - от продукти за начинаещи до професионални спортисти.
При разработването на оптимални продукти TOKO се фокусира върху опазването на природата; устойчивото опазване на нашата природна среда е грижа, която е близка до сърцето на марката. TOKO разработва високотехнологични восъци за скиори и висококачествени продукти за грижа за екипировката. Клиентите на TOKO могат да разчитат на най-добрата възможна производителност и дълготрайно функциониране на своето оборудване.

Намерени продукти: 15