Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Smellwell

SmellWell™ е шведска компания, която предлага иновативни решения против премахването на неприятната миризма на обувки, чанти и ръкавици. Еднакво добре се използват в шкафове или в спортните зали.   

Марката предлага естествено и ефективно решение за абсорбиране на влагата и премахване на миризмите във всички видове среди, където миризмите са проблем. Разработката на продукта започва през 2012 г. След като тества различни продукти на пазара, компанията решава да разработи собствено решение. В резултат на двегодишна разработка и тестване продукта на SmellWell е пуснат на шведския пазар през 2014 г.

Заедно с химици от Гьотеборг, компанията започна да проучва през 2013 г. какво създава миризмата в обувките. Установено е, че влагата е основен фактор за появата на миризми, и затова акцентът беше поставен върху разработването на продукт, абсорбиращ влага. Основата на първия прототип е комбинация от абсорбатори на влага с материали, които ефективно премахват миризмите. 

Една от основните съставки на SmellWell е активен въглен който се използва от стотици години като естествен начин за пречистване и филтриране на вода и въздух. Използва се активен въглен, изработен от бамбук, който ефективно абсорбира и неутрализира миризмите, но също така абсорбира влагата. Бамбукът е добър и от гледна точка на устойчивостта, тъй като расте много бързо, което означава, че изсичането му не влияе на повторното му израстване.

Другите материали в SmellWell се състоят от соли и минерали със свойства, които им позволяват да абсорбират влагата от въздуха под формата на пот. Материалът е затворен в не тъкан вътрешен плат. Тя действа като мембрана, като държи всички компоненти на място, но позволява на влагата да се пренася от обувката или в торбичка.

Намерени продукти: 4

Продукти

Освежител Smellwell Sensitive XL

37,00 лв. (0.03 %) 36,99 лв.

Сравни

Освежител Smellwell Active

27,00 лв. (0.04 %) 26,99 лв.

Сравни

Освежител Smellwell Active XL

37,00 лв. (0.03 %) 36,99 лв.

Сравни

Освежител Smellwell Sensitive

27,00 лв. (0.04 %) 26,99 лв.

Сравни