Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Sigma

 

Германската компания Sigma Sport е специализирана в производството на велокомпютри (скоростомери) и мотоциклетни компютри, светлини, спортни часовници, хронометри, броячи, инструменти. Тя предлага и собствен софтуер. Почти 40 години след основаването си, той непрекъснато се разраства. Те разработват нови технологии, възползват се от най-новите тенденции и отговарят на променящите се нужди на потребителите.

През 1982 г. Sigma и германският новатор в електрониката Клаус Петер Шендел пускат на пазара първият велосипеден компютър наречен Cyclecoach(велотреньор). Следващият модел Velostar предлага допълнителни функции, като броене на каданса (= честота на педалиране, изразена в обороти в минута) и наблюдение на сърдечната честота. Началото на успеха е през 1988 г. Развитието на микроелектрониката даде възможност за производството на ново поколение велосипедни компютри. През 1997 г. Sigma Sport разработва източници на светлина захранвани с батерии. Одобрените за германския пазар предни и задни светлини се радват на огромен успех.

През 2000 г. в допълнение към пътните модели бяха добавени спортни светлини за планински велосипедисти, а през 2006 г. беше въведена нова система за безжично предаване DTS (цифрово кодирана). Центърът за данни, притежава собствен аналитичен софтуер Sigma Sport , който беше пуснат през 2008 г.на пазара, заедно с първото поколение нови велокомпютри ROX (8.0 и 9.0). През 2012 беше произведена предна светлина Speedster, която е оборудвана с литиево-йонна батерия подходяща за зареждане с мини USB кабел.

Семейният бизнес в Нойщат продължава да разработва впечатляващи нови продукти - монитор за сърдечен ритъм с ниска консумация на енергия, Bluetooth и съвместимост с iPhone, уред за проследяване на активността с тънка двуцветна гривна. Освен това чрез серията iD.SERIES тя предлага подходящи часовници за всички видове спортисти. Най-новата иновация през 2018 г. е ROX 12.0 SPORT, който предлага нов вид навигация по карта, система за обучение и Wi-Fi връзка.

 

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 12