Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Ortlieb

Немска марка Ortlieb е известена благодарение на производството си на най -издръжливите, изтънчени и водоустойчиви велосипедни дисаги в света. Марката е основана през 1982 г. от Хартмут Ортлиб. Компанията започва да произвежда експедиционни чанти за суров климат. През следващите години продуктите се усъвършенстват. Благодарение на специално заварените съединения се осигурява 100% водонепропускливост без импрегниране или подлепване на шевовете. Друго подобрение идва с затварянето което се навива на ролка, благодарение на това затваряне, продуктите са водоустойчиви и могат да плуват по вода. Компанията е първата, която предлага широко използваната система за бързо заключване.Quick-Lock

От основаването на компанията по -голямата част от производството се осъществява в Германия. Повече от 70% от материалите идват директно от Германия. 90% от всички процеси се извършват "на място" в Ortlieb в Heilsbronn. Това дава възможност за непрекъснато оптимизиране на качеството на производството и гарантира, че всяка стъпка от производството е възможно най -екологична. Освен това марката е уверена в качеството на своите продукти и може да предостави 5 годишна гаранция.

Понастоящем гамата варира от класическите предни и задни двойни дисаги за велосипеди, през малките дисаги за под седлото, дисаги за рамката и т.н., стига се до модерната система за" велоопаковане" (bikepacking), при която не е необходимо да има багажник на велосипеда, но те се прикрепят директно към рамката или кормилото на велосипеда. Наскоро колекцията беше разширена и включва градски и туристически раници.

Покажи повече

bunda
Намерени продукти: 19