Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Kод: SHOES10 👟 допълнителна 10% отстъпка на ОБУВКИ и ЧОРАПИ 

Lizard

Марка обувки Lizard® е основана е през 1992 г. в Северна Италия. Техните продукти са тествани от спортисти от световна класа. Олекотената конструкция, несравнимото сцепление, максималният комфорт и компактността са сред ценностите, които помагат на дизайнерите да създават обувки за една невероятна нужда - да опознавате света, да пътувате. Те непрекъснато търсят нови идеи за създаване на обувки, които всеки би искал да носи ежедневно. 

Обувките Lizard® са отговорен избор за вашите крака и за околната среда, тъй като предлагат продукти с ненадмината издръжливост, които ще издържат километри на път. В Lizard® те се грижат за всеки детайл на своите продукти и непрекъснато проучват нови материали и технологии.

Голямо внимание се отделя на създаването на ниски подметки, които осигуряват достатъчна защита, но и не пречат на възприемането на земята, което е важно за естественото ходене. Сандалите, предназначени за употреба във вода, имат специална стелка, която позволява на водата да се оттича и не е хлъзгава, когато е мокра. Всички останали имат дебела кожена стелка за най-добър комфорт дори при топъл климат.

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 6

Продукти

102,92 лв. (19.36 %) 82,99 лв.

Сравни